Başkan Özcan iftara davet etti

Başkan Özcan iftara davet etti Başkan Özcan iftara davet etti
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi, her Ramazan Ayında olduğu gibi bu yılda İftar Çadırı kurarak Bolu Halkına iftar verme geleneğine devam ediyor.

Daha önceki yıllarda sadece Hükümet Meydanı’nda kurulan İftar Çadırlarının sayısı bu yıl artarak 4 farklı noktada kuruldu.

Konu ile ilgili açıklama yaparak Bolu Halkını iftar çadırlarına davet eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Mübarek Ramazan Ayı'nın bereketini birlikte yaşamamız adına, Bolu Belediyesi tarafından, Kent Meydanı, Sağlık Mahallesi Kapalı Semt Pazarı yanı ve Sümer Mahallesi Yeni Sümer Cami karşısında kurulan iftar çadırlarımızda, her akşam gerçekleştirilecek iftar programlarına tüm halkımız davetlidir. Ramazan Ayınız mübarek olsun” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler